За Поликлиниката

IMG_1464

Кратка история на ДКЦ

„ДКЦ ХІІІ-София”
/ е правоприевмник на бившата 13-та поликлиника/.

Намира се в район „Лозенец” .
Разполага с две сгради-основна на
ул.”Димитър хаджикоцев”№ 20 – в непосредствена близост до Сити център и хотел „Хемус”, и втора сграда на ул. „Бигла”  №2 
(срещу хотел „Маринела”).

В диагностично – консултативния център  работят изключително добри специалисти, лични лекари и стоматолози, които съвместно извършват  консултативни прегледи в условията на извънболничната медицинска помощ.

Структурата разполага с кабинети по почти всички медицински специалности и осигурява достъп до специализирани консултации, модерна диагностика, профилактика и промоция на здравето и осигурява тясна връзка с болнични лечебни заведения и лечебни заведения за долекуване, продължително лечение и рехабилитация.

Специалистите от диагностично консултативния център осъществяват също така консултации и вземане на биологичен материал /кръв,секрети и др./ за изследване при домашни посещения. При необходимост се осигурява транспорт от лечебното заведение за домашните посещения.

Диагностично консултативния център има сключен договор със Националната здравноосигурителна каса и доброволни здравно осигурителни фондове.

Един от основните приоритети на диагностично-консултативния център  е осъществяване на профилактика и ранна диагностика на социалнозначимите заболявания.От всеки специалист Вие може да получите съвет как да се грижите за своето здраве и за здравето на Вашите деца.

В диагностично консултативния център Вие може да направите избор на личен лекар и стоматолог за вас и Вашите деца.

НИЕ ЗНАЕМ КАК ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ.